Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Organisatie

New York Pizza bestaat uit verschillende franchisewinkels door het hele land. De franchisenemers worden ondersteund door de verschillende afdelingen op het hoofdkantoor van New York Pizza, dat gevestigd is in Amstelveen. Op elke afdeling is er een vast aanspreekpunt voor de franchisenemers. De organisatie vanuit het hoofdkantoor richt zich voortdurend op twee 'partijen'. Enerzijds op de consument, die in nauwe samenwerking met de franchisenemer wordt benaderd. En anderzijds op de franchisenemer zelf. Alle afdelingen op het hoofdkantoor leveren hierbij een toegevoegde waarde. Dat begint al bij de eerste kennismaking en loopt door bij de dagelijkse begeleiding en mogelijke verdere uitbreiding van het aantal vestigingen van een franchisenemer, of bijvoorbeeld een contractverlenging. Deze toegevoegde waarde staat onder meer beschreven in de franchiseovereenkomst, terwijl de verdere invulling gedetailleerd in de handboeken staat.

Strikte kwaliteitscontrole
Alle recepten van New York Pizza zijn nauwkeurig vastgesteld in diverse handboeken. Daarin staan hoeveelheden, bereidingswijze en kwaliteit van de producten exact omschreven. Een door New York Pizza ontwikkelde controleprocedure zorgt ervoor dat alles ook volgens de voorschriften verloopt. Het garandeert dat elke New York Pizza-vestiging steeds dezelfde kwaliteit aan de klant kan leveren.

New York Pizza hoofdkantoor
De directie van New York Pizza bestaat uit oprichter Philippe Vorst.

De marketingafdeling is verantwoordelijk voor het opstellen van het marketingplan en de bewaking van het concept, dit in goed overleg met de Marketing Commissie. Verder is de marketing zeer actief op het gebied van zogenoemde product introductions en joint promotions, waarbij er voor de vestigingen ludieke acties worden bedacht en georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld joint promotions met films, waarbij klanten met hun bestelling kaarten voor een première kunnen winnen.

Marketing houd zich de laatste jaren veel bezig met nieuwe media, waaronder social media en e-commerce. Vooral de marketingactiviteiten online worden steeds belangrijker.

De Operationeel Manager en de Franchise Consultants verzorgen onder meer de trainingen op het gebied van producten, computers, hygiëne en service. Vanuit het hoofdkantoor worden alle New York Pizza vestigingen geregeld bezocht en van deze bezoeken worden rapportages gemaakt. Op die manier kan de uniformiteit en kwaliteit goed worden bewaakt en kan goed overleg plaatsvinden met de franchisenemer hoe de vestiging naar een hoger niveau te brengen. Door middel van verregaande automatisering zijn wij in staat op basis van benchmark gegevens direct goede adviezen te geven.

Voorts zitten op het hoofdkantoor het secretariaat, dat werkt als ondersteuning voor de directie, dienst doet als algemene vraagbaak en onder meer de handboeken en de wekelijkse interne nieuwsbrief verzorgt, waarin allerlei relevante informatie voor de franchisenemers staat vermeld.

Euro Pizza Products
New York Pizza heeft een eigen groothandel: Euro Pizza Products. Deze groothandel levert alle pizza-ingrediënten en -benodigdheden aan de New York Pizza Slice Restaurants en Deliveries. Het assortiment varieert van pizzadeeg en toppings tot en met de pizzadozen. Euro Pizza Products hanteert het principe van one-stop-shopping: alles voor de vestiging wordt dus in een keer bezorgd. Alle producten, zoals het speciale verse pizzadeeg van New York Pizza, wordt onder eigen, geheime receptuur en private label vervaardigd. Hierdoor kunnen alle New York Pizza vestigingen hun productkwaliteit op hetzelfde, constante hoge niveau handhaven en presenteren aan hun klanten. Bovendien kan Euro Pizza Products de prijsvoordelen van grootschalige inkoop doorgeven aan zijn franchisenemers. Voor de productontwikkeling is er ten slotte een aparte testkeuken, zodat New York Pizza samen met de franchisenemers in de Product Commissie telkens weer met nieuwe, spannende producten op de markt kan komen.

Bijzondere evenementen
New York Pizza is bijzonder actief in de evenementencatering, wat natuurlijk ook weer ten goede komt aan de naamsbekendheid. Zo is New York Pizza onder meer vertegenwoordigd op festivals als Lowlands, bevrijdingsfestivals, Koningsdag en op spraakmakende benefietconcerten. Tevens verzorgt New York Pizza catering voor evenementen in de Amsterdam Arena, het PSV stadion en AFAS Live.

0