Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Actiepizza bestellen bij New York Pizza

Wat is nou een actiepizza van New York Pizza? Dat zijn onze heerlijke pizza's die je tijdelijk kan bestellen tegen een scherpe prijs. Let op deze pizza's zijn vaak tijdelijk en sneller uit ons assortiment dan je denkt...

Enkele legendarische pizza's die de huidige actiepizza's voor zijn geweest zijn: Triple Salami Pizza, BBQ Piri Piri, Saté Pizza, Cheesy Camembert Pizza, Biefstuk Pizza, Texas Mixed Grill Pizza en de Gyros Pizza. We hebben zelfs een echte New Yorkse knaller gehad: New York Hotdog Pizza.

De huidige actiepizza's zijn BBQ pizza's. Perfecte pizza's voor de zomer. Bestel een van deze BBQ Pizza's op een van onze overheerlijke bodems. Van een dunne tot een dikke tot bloemkoolbodem, je hebt ruim keuze!

BBQ Pepperoni

De traditionele pepperoni pizza in een nieuw jasje. Op deze pepperoni pizza vind je namelijk BBQ saus in plaats van tomatensaus. Pepperoni en BBQ saus: een gouden combinatie als je het ons vraagt. De BBQ Pepperoni pizza is belegd met BBQ saus, mozzarella, rode ui, pepperoni en met op de rand onze knoflookolie. 

BBQ Double Bacon 

Onze actiepizza BBQ Double Bacon is, zoals de naam al zegt, een pizza met extra veel bacon! Deze mag je als bacon liefhebber niet missen. De pizza is belegd  met BBQ saus, mozzarella, dubbel bacon, chicken, rode ui, een swirl BBQ saus, peterselie en onze knoflookolie op de rand.

BBQ Chicken Hawaii

Fans van Pizza Hawaii opgelet! Wij hebben nu een nieuwe variant op de Hawaii pizza, namelijk de BBQ Chicken Hawaii pizza. Deze pizza is belegd met BBQ saus, mozzarella, hete kip, ananas en rode ui. Met op de rand onze heerlijke knoflookolie.