Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Pasta bestellen bij New York Pizza

Ons Amerikaans-Italiaans thema zou niet compleet zijn zonder een paar typische pastagerechten, die je honger overigens net zo goed weten te stillen. Heb je dus even geen zin in pizza, dan kun je bij ons ook pasta bestellen. Je kan daarbij kiezen tussen een echte New York lasagne of 3 hartige cannelloni gevuld met spinazie en ricotta. Zo krijg je niet alleen een waardig pizza-alternatief, maar ook de keuze tussen vlees of vegetarisch. 

Lasagne bestellen en laten bezorgen

Onze lasagne met bolognesesaus, rundergehakt, mozzarella, cherrytomaten en oregano is een moderne, eigenzinnige take op de klassieke lasagne al forno. Dat is de welbekende, gelaagde ovenschotel met een wat dikkere ragout, die traditioneel verbonden wordt met de Emilia-Romagna regio van Italië. De ragout en witte béchamelsaus werden door onze chef vervangen door een heerlijk luchtige bolognesesaus uitgesmeerd over drie basislagen lasagne (onder, midden en boven) en opgediend in echte New Yorker stijl. De bovenste laag wordt afgewerkt met cherrytomaten en oregano, volgens de hand van de chef. Het is de schotel waarbij je nooit kunt missen en die al sinds de Middeleeuwen harten verwarmt en buiken vult. 

Cannelloni bestellen en afhalen via New York Pizza

Onze cannelloni gevuld met spinazie en ricotta zijn echte Italiaanse klassiekers voor de ware fijnproever. Ze bieden je bovendien een vegetarisch alternatief om u tegen te zeggen. Net als de lasagne hebben ook de cannelloni (altijd meervoud) een rijke geschiedenis. De vroegste bronnen die spreken van gevulde pasta gaan zelfs terug tot in 1770. Het woord cannelloni is echter jonger en verschijnt in het begin van de 20ste eeuw. Het betekent letterlijk "grote rieten" en cannelloni zijn inderdaad cilinderlasagnes opgevuld met de heerlijkste vullingen die je je maar kunt inbeelden. Je krijgt drie mooi gevulde cannelloni overgoten met een heerlijke tomatensaus en geraspte parmezaankaas. Wist je trouwens dat cannelloni niet alleen typisch Italiaans, maar ook typisch Catalaans zijn? In Catalonie heten ze "canelons" en worden ze traditioneel gegeten op de Día de San Esteban.

Online pasta bestellen bij New York Pizza

Heb je zin gekregen in onze New York lasagne of gevulde cannelloni met ricotta en spinazie? Bij New York Pizza is je maaltijd sneller thuisbezorgd dan je denkt. Bel gewoon even naar 0900-0102 en laat ons je wensen weten. Blijf je liever online? Klik dan snel op de pasta van je dromen en vul ons bestelformulier in. Je gerechten kun je gewoon bij ons komen afhalen, of we kunnen ze bij je thuis bezorgen. Lekker eten doe je sowieso. 
 

0