Selecteer een vestiging
.
Vegan Shoarma pizza
Tomatensaus, rode ui, vegan knoflook swirl, vegan kaas, vegan kip-shoarma met knoflook olie op de rand.
Lees meerLet op!
De pizzabodem is glutenvrij, maar omdat de pizza in een omgeving wordt bereid waar ook gluten aanwezig zijn, kunnen wij niet garanderen dat de pizza na bereiding 100% glutenvrij is. Daarom noemen we de bereide pizza GLUTENARM.
Om de pizza glutenarm te houden, wordt de pizza niet gesneden en zullen sommige toppings niet mogelijk zijn. De volgende toppings worden verwijderd:
Vegan Californian Veggie pizza
Tomatensaus, vegan kaas, rode ui, paprika, champignons en olijven en knoflookolie over de rand.
Lees meerLet op!
De pizzabodem is glutenvrij, maar omdat de pizza in een omgeving wordt bereid waar ook gluten aanwezig zijn, kunnen wij niet garanderen dat de pizza na bereiding 100% glutenvrij is. Daarom noemen we de bereide pizza GLUTENARM.
Om de pizza glutenarm te houden, wordt de pizza niet gesneden en zullen sommige toppings niet mogelijk zijn. De volgende toppings worden verwijderd:
Onze klanten beoordelen onze pizza's als lekkerste en beste!
Vegan is here to stay!
Als veganist weet je natuurlijk dat je niet alleen maar knollen en kool hoeft te eten. Maar wist je dat de populairste maaltijd op aarde nu ook 100% vegan kan zijn? Want New York Pizza heeft Vegan Pizza’s vast in het assortiment. Als je al geen veganist bent, dan kan je het nu worden! We hebben onze favourites voor je geselecteerd: Vegan Shoarma, Vegan BBQ Veggie en Vegan Californian Veggie.
Vegan Cheese beschikbaar op elke pizza
Bestel je liever een van onze andere pizza’s? Je kunt nu vegan kaas als vervangende of extra topping bestellen op bijna al onze pizza’s!
Glutenvrij en vegan
Als je de vegan pizza’s op een glutenvrije bodem bestelt, kunnen deze glutenvrij worden gemaakt. De toppings van de Californian Veggie Pizza bevatten geen gluten, dus is dus gelijk glutenvrij als je 'm op een glutenvrije bodem bestelt. Maar let op: deze variant kun je alleen telefonisch in de vestiging bestellen.