Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Funny Meal met kinderpizza bestellen bij New York Pizza

Inderdaad, bij New York Pizza kun je ook kinder pizza bestellen. Beter nog: we verpakken die leuke attractie voor je kids in een unieke en leuke eetdoos, namelijk onze Funny Meal. Niet alleen kunnen jongens en meisjes zo hun eigen minipizza samenstellen, ze krijgen er ook nog een gratis geschenkje bij. Zo is het Funny Meal niet 1 maar 2 keer bijzonder. 

Kinderpizza voor jongens en meisjes

Onze basic Funny Meals verschijnen in 2 varianten, 1 voor jongens en 1 voor meisjes. De reden daarvoor is de surprise, die uiteraard aangepast wordt aan wat jouw kleintje fascineert. Hiervoor doen we een beroep op een ruim en snel wisselend aanbod van geschenkjes, zodat geen enkele Funny Meal 2 keer hetzelfde is. 
Daarbij is trouwens niet alleen het cadeautje bijzonder, ook de pizza zelf wordt helemaal samengesteld volgens de wensen van de kids terwijl je de toppings uit onze overzichtelijke lijsten kiest. Opgelet: alle New York Pizza pizza's worden afgewerkt met een knapperige knoflookrand, waarvan de voedingswaarde niet in rekening wordt gebracht bij het samenstellen van de kinderpizza. Kies de topping naar wens van je kind zodat die topping op je bestelde pizza terechtkomt. Het formaat van onze heerlijke kinderpizza is 20 cm.

Mag het nog iets meer zijn, dan kunnen we het Funny Meal van je oogappel ook nog eens van een lekker dessert erbij bestellen. Verder blijft het gouden recept van het Funny Meal uiteraard ook hier overeind: jongens en meisjes kunnen zelf hun minipizza samenstellen en achteraf ook nog een leuke verassing om mee te spelen!

Je kinder pizza bestellen bij New York Pizza

Wil je je kroost graag verwennen en een echt New York Pizza Funny Meal met kinderpizza bestellen? Dat gaat heel wat sneller dan je denkt. Klik het Funny Meal van je keuze aan en selecteer de favoriete toppings van je kind. De voedingswaarden van je keuzes, kun je er meteen op nalezen, zodat je altijd zeker bent van een voedzame maaltijd. Even later kun je je Funny Meal al bij ons komen afhalen of wordt het door ons bij je thuisbezorgd. Hou je minder van online en meer van een goed gesprek? Bel dan simpelweg 0900-0102 en laat ons je wensen weten.

0