Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

.

Ingrediënten zijn glutenvrij, maar kruisbestuiving kunnen we niet uitsluiten. Lees meer.

Glutenvrije pizza bestellen bij New York Pizza

De New York pizza staat bekend om de typische, zachte deeg met dunne, knapperige korst. Omdat niet iedereen gluten verdraagt en wij wel iedereen willen laten genieten van de New York Pizza ervaring, stellen we alles in het werk om evenwaardige, glutenvrije alternatieven te bieden voor het merendeel van onze pizza's. Hierboven kan je in het menu zien welke glutenvrije pizza's er op het menu staan en hoe je je glutenvrije pizza kunt bestellen. 

Glutenvrije bodem van New York Pizza

Bij New York Pizza begint een glutenvrij alternatief dus bij het glutenvrij maken van het pizzadeeg. Onze glutenvrije bodems kunnen je deze garantie bieden en gelukkig zijn veel van onze basis ingrediënten en de meeste toppings vrij van gluten. Voor een volledig overzicht kun je altijd onze up-to-date allergenen declaratie nalezen.  
Omdat er in de New York Pizza keukens ook producten met gluten behandeld worden, is het risico op contaminatie altijd reëel. Ook al doen wij er alles aan om het tegendeel te bereiken: het risico raakt nooit voor 100% gedekt.  

0