Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

.

Pizzarolls bestellen bij New York Pizza

Zin in een pizza maar dan nét even anders? Ga dan voor de New York Pizza pizzarolls! Deze heerlijke rolletjes worden net als onze pizza gemaakt met ons beste deeg en belegd met verse pizza ingrediënten. Het geheim van ons Pizza Roll recept? Na het beleggen wordt het deeg opgerold, in plakken gesneden en afgebakken in onze oven. Een unieke pizza beleving waarbij elke hap gevuld is met alle smaken van de pizza. Dat maakt onze Pizza Rolls zo tasty!

 

Share it

De NYP pizza rolletjes zijn de ideale traktatie tijdens elke verjaardag, of bijvoorbeeld tijdens een ouderwets gezellig avondje spelletjes spelen met jouw familie en vrienden. Zit de avond tegen en lukt het je maar niet om te winnen? Haal dan de winst binnen door te scoren met de hapjes. De pizza rolletjes zorgen voor een gegarandeerd succes. Lets share!

 

Maak jouw mix

De rolletjes gaan per stuk, zo bepaal je zelf hoeveel pizzarolletjes je wilt bestellen. Geen zin om de deur uit te gaan? Dat is bij New York Pizza natuurlijk geen probleem, je laat jouw bestelling gemakkelijk thuis bezorgen. Kies jouw favoriete smaak, of maak een mix en geniet met jouw familie en vrienden van al onze heerlijke Pizzaroll smaken!

Tip: de rolletjes zijn ook erg lekker als side dish naast onze pasta’s of salades!

 

Pepperoni Pizzaroll

Fan van salami? Ga voor de pizza rolletjes met mozzarella en pepperoni. Een vertrouwde combinatie, een gegarandeerd succes! Al onze Pizzarolls worden bereid met onze heerlijke knoflookolie. Dit zorgt voor nóg meer smaak aan deze pizza hapjes.

 

Mozzarella Pizzaroll

Voor iedereen die zin heeft om te genieten van een hapje zonder vlees, zijn er de pizza rolletjes met mozzarella en knoflookolie. Erg lekker om te combineren met onze andere Fingerfood gerechten. Door de milde smaak zijn onze mozzarella hapjes ook favoriet bij kinderen.

 

Bacon Pizzaroll

Voor alle bacon liefhebbers hebben we ook een pizza roll met bacon en mozzarella. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt. Ook deze pizzaroll wordt bereid met onze knoflookolie. 

 

Geloof jij het?

Zo veel smaak, in zo’n klein hapje. Dat durf je misschien bijna niet te geloven. Probeer onze Pizzarolls snel en oordeel zelf!   

0