Order

Select a store

You haven't ordered anything yet

Cookie verklaring New York Pizza

Cookie-instellingen

Bekijken welke cookies van jou nu worden opgeslagen en/of dit aanpassen?

Ga naar cookie-instellingen

 

Heeft New York Pizza ook cookies?

Laatste update: [18-9-2023]

We staan bekend om de lekkerste pizza. Maar we hebben ook koekjes en andere desserts! En ook cookies. In dit cookie statement lees je meer over deze cookies, wat ze doen en wat voor soort cookies we gebruiken op onze websites en apps. Onze websites en apps worden beheerd door Green Tomato Holding B.V. (hierna: New York Pizza, wij, ons, onze).

New York Pizza gebruikt cookies wanneer je één van onze websites bezoekt, zoals newyorkpizza.nl of onze mobiele applicaties gebruikt (hierna: NYP devices). Deze NYP devices kan je bezoeken met verschillende apparaten, zoals computers, smartphones, tablets en andere apparaten met internettoegang (hierna: apparaat of apparaten).  

Cookies helpen om de website ervaring te verbeteren. Dit gebeurt op verschillende manieren. Zo kunnen cookies zorgen dat je niet steeds dezelfde informatie hoeft in te vullen wanneer je op onze websites terugkomt of om de website sneller te laten werken. Wel zo fijn voor jou als bezoeker. Voor ons zijn cookies ook handig. Ze laten ons zien hoe onze website gebruikt wordt, zodat we deze nog beter kunnen maken.

Met "cookies" bedoelen we ook technieken die lijken op cookies, zoals JavaScript en andere vergelijkbare technieken. Voor meer informatie over wat cookies en de vergelijkbare technieken zijn, zie "Wat zijn cookies".

Voor zover wij persoonsgegevens verzamelen met behulp van cookies, verwerken wij deze persoonsgegevens in overeenstemming met ons Privacy Statement. Raadpleeg het Privacy Statement voor bijvoorbeeld informatie over jouw privacy rechten en je recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

We kunnen dit Cookie Statement te allen tijde wijzigen. In geval van aan aanzienlijke wijzigingen, zullen wij je daarover informeren.

Wat zijn cookies en wat doen ze? 

Cookies zijn kleine (tekst)bestandjes die op je apparaat worden geplaatst als je de NYP Devices gebruikt. In deze cookies wordt informatie over je bezoek en surfgedrag op de NYP Devices bijgehouden. Die informatie bevat bijvoorbeeld bezochte webpagina's, IP-adressen, cookie inhoud, URL-verwijzer, gebruikte randapparatuur en software instellingen. Indien je later met hetzelfde apparaat de NYP Devices weer bezoekt, wordt de informatie uit de cookie geraadpleegd. De NYP Devices kunnen je op deze wijze weer herkennen. Voor een volledig overzicht van de cookies die wij verwerken, verwijzen wij je naar onze Cookie Tabel.

Een cookie heeft een bepaalde geldigheidsduur die ingaat op het moment dat de cookie wordt opgeslagen op het apparaat dat je gebruikt. De geldigheidsduur kan worden verlengd door een nieuw bezoek aan een NYP Device. Na het verstrijken van de geldigheidsduur, wordt de cookie verwijderd. De geldigheidsduur van de cookies is aangegeven in onze Cookie Tabel.

Door het aanvinken van de verschillende cookies in de cookie melding geef je toestemming voor het plaatsen en uitlezen van cookies bij je bezoek aan de NYP Devices. Je bent vrij om de cookies op een later moment weer te verwijderen of uit te schakelen via je browser-instellingen. We hebben hier wat tips over gegeven onderaan de pagina. Zie hiervoor "Cookies accepteren en blokkeren".

Cookies accepteren en blokkeren

Cookies die jouw privacy kunnen aantasten en waarvoor toestemming wettelijk vereist is, worden alleen op jouw apparaat geplaatst als je daarvoor toestemming hebt gegeven. Je kan je toestemming geven via de Cookiemelding die wordt getoond bij je (eerste) bezoek aan een NYP device, of achteraf als je naar Cookie Instellingen gaat Via deze webpagina kan je ook je toestemming te allen tijde intrekken.

Heb je gekozen voor ‘instellingen aanpassen’ of nog geen keuze gemaakt? Dan kan het toch gebeuren dat we cookies plaatsen. Dit zijn de minimale cookies die nodig zijn om bijvoorbeeld afbeeldingen op de website te tonen, veilig te houden en statistieken meten. Wij houden er rekening mee dat deze cookies minimaal of geen invloed hebben op je privacy. Veel van deze cookies worden verwijderd als je je browser afsluit, deze cookies heten ‘sessie cookies’.

Het is ook mogelijk om cookies of JavaScript uit te zetten via je browserinstellingen. Ben je benieuwd hoe je cookies en JavaScript kunt uitzetten? Volg dan de links voor de uitleg per browser:


Als je besluit om cookies te blokkeren, betekent dat wel dat onze NYP Devices daardoor mogelijk niet optimaal werken. Bovendien is het niet mogelijk om jouw cookie instellingen tussen verschillende browsers en apparaten te bewaren, dus deze instellingen moeten per browser en apparaat dat je gebruikt worden beheerd.

Cookies op onze NYP devices

Functionele cookies 

De functionele cookies zorgen ervoor dat de NYP Devices goed werken. New York Pizza gebruikt functionele cookies voor:

  1. het opslaan van voorkeuren 
  2. het uitlezen van je browserinstellingen om de NYP Devices optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven
  3. het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina (waaronder je bestelling, naw-gegevens, selecties), zodat je niet steeds dezelfde informatie hoeft in te vullen
  4. het gelijkmatig belasten van de NYP Devices, waardoor de site bereikbaar blijft
  5. het mogelijk maken om te reageren / feedback te geven op de NYP Devices

Klik hier voor een volledig overzicht van de cookies die via de NYP Devices kunnen worden gebruikt.

Analytische / statistische cookies 

New York Pizza gebruikt verschillende cookies voor analyses en statistieken. Eén belangrijk voorbeeld is Google Analytics. Met Google Analytics meten we hoe je onze sites gebruikt, hoe je ons hebt gevonden en of je tegen fouten aanloopt. Deze kennis gebruiken we om onze sites te verbeteren. Zo gebruiken wij dit voor:

  1. het bijhouden van het aantal bezoekers op onze pagina’s
  2. het bijhouden van de browser die wordt gebruikt (zoals Internet Explorer of Firefox)
  3. het bijhouden van het tijdstip en de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op de pagina’s van de NYP Devices
  4. het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van de NYP Devices bezoekt
  5. foutmeldingen die bezoekers hebben gekregen
  6. het beoordelen welke delen van de NYP Devices aanpassing behoeven
  7. onderzoeken welke zoektermen op de NYP Devices worden gebruikt
  8. het testen en optimaliseren van de NYP Device.

New York Pizza gebruikt de analytische cookies van:

  • Google Analytics (zorgt voor het verzamelen van anonieme gegevens over de kwaliteit en de effectiviteit van de NYP Devices)
  • Hotjar (helpt ons om feedback en informatie uit te vragen)
  • Visual Website Optimizer en Google Optimize (experimenten om de websites en apps te verbeteren van NYP Devices)

Klik hier voor een volledig overzicht van de cookies die via de NYP Devices kunnen worden gebruikt.

Marketing / tracking cookies 

Op de NYP Devices worden advertenties getoond en sommige van deze advertenties maken gebruik van cookies. Deze advertenties worden door New York Pizza geplaatst of door de advertentienetwerken waarbij wij zijn aangesloten, zoals advertenties op Google of Meta. Advertentienetwerken zijn bedrijven die fungeren als tussenpersoon tussen New York Pizza en onze adverteerders. De advertentienetwerken proberen, met behulp van de cookies, op basis van de websites die je bezoekt een beeld te krijgen van je vermoedelijke interesses, zonder een naar een persoon herleidbaar profiel op te bouwen. Op basis van deze interesses wordt de inhoud en de advertenties die op verschillende websites wordt aangeboden, waaronder ook de NYP Devices, aangepast voor verschillende groepen bezoekers. De informatie wordt gedeeld met de partners in het advertentienetwerk en de cookie kan door deze partners worden uitgelezen. New York Pizza gebruikt tracking cookies om te beoordelen:

  1. welke advertenties je al hebt gezien om zo te voorkomen dat je steeds dezelfde te zien krijg
  2. hoeveel bezoekers op de advertentie klikken ten behoeve van afrekening met de adverteerder
  3. hoeveel bestellingen plaatsvinden via de advertentie ten behoeve van afrekening met de adverteerder

Daarnaast maken de advertentie cookies het mogelijk dat:

  1. de websites die je bezoekt worden geregistreerd om hiermee een inschatting te maken van je interesses
  2. er kan worden nagegaan of je op een advertentie hebt geklikt
  3. er informatie over je surfgedrag wordt doorgegeven aan andere websites
  4. er gebruik gemaakt wordt van diensten van derde partijen om advertenties aan je te kunnen tonen
  5. er op basis van jouw social media gebruik interessantere advertenties worden getoond

Ook als deze cookies niet worden gebruikt kun je nog steeds advertenties te zien krijgen. Er worden immers ook advertenties getoond die géén gebruik maken van cookies.

Klik hier voor een volledig overzicht van de cookies die via de NYP Devices kunnen worden gebruikt (Cookie Tabel)

Cookies die wij nog niet kennen?

Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via de NYP Devices door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval indien onze pagina’s zogenaamde embedded-elementen bevatten; dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via de NYP Devices getoond worden.

Wij hebben geen controle over de verspreiding van deze cookies en wij kunnen geen cookies blokkeren van providers die via websites van derden worden geplaatst. Ook hebben we beperkte kennis van en controle over deze cookies, de gegevens die met deze cookies worden opgenomen en de doeleinden waarvoor ze worden gebruikt. De derde partij providers zullen de verzamelde informatie voor hun eigen doeleinde gebruiken. Raadpleeg de website van de derde partij cookie provider voor meer informatie over deze cookies, zoals aangegeven in onze Cookie Tabel.

Delen van gegevens en doorgifte naar een land buiten de EER 

Met de bedrijven hieronder deelt NYP devices cookies. Een volledige lijst staat in onze cookietabel, die wordt bijgewerkt. Dit wordt soms gebruikt in combinatie met advertenties. Je kunt de bedrijven direct benaderen met vragen over informatie die zij verzamelen en gebruiken. Klik op de naam van het bedrijf om hun privacy statement te bekijken.

Voor meer informatie met betrekking tot de overdracht van jouw persoonsgegevens naar een land buiten de EER, verwijzen wij je naar ons Privacy Statement.

Contact

Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens, als je vragen hebt over hoe we cookies gebruiken. Je kan ook contact met ons opnemen als je vragen hebt over het verwerken van je persoonsgegevens in verband met de cookies die we gebruiken.

We zullen je verzoek zorgvuldig en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving behandelen. Je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Green Tomato Holding B.V. (New York Pizza)

Smederij 15 (1185 ZR), Amstelveen, Nederland

KvK-nummer: 33264216


Wij zijn hier bereikbaar:

New York Pizza

Postbus 9034

Smederij 15
1185 ZR Amstelveen

T: 020 347 3880

E: [email protected]

0